Inici / Viure a Sant Quirze / Agenda de la ciutat

Agenda

Concurs de Cartells Festa Cubana

Data

15/04/2019

Organitza

ONG Ateneu del Món

Col·laboració

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Activitat adreçada a:

Adolescents i joves de 14 a 29 anys

Lloc

Canya Jove


8è CONCURS DE CARTELLS « FESTA CUBANA »


L’ONG ATENEU DEL MÓN promou el CONCURS DE CARTELLS per a la FESTA CUBANA, la festa per la SOLIDARITAT, que cada any se celebra el primer dissabte de juliol a Sant Quirze del Vallès.


L’objectiu d’aquest premi és fomentar la creació gràfica i artística a l’entorn de la SOLIDARITAT. S’adreça als joves amb edats compreses entre els 14 i els 29 anys.


____________________________________________________________________


 BASES:


  1. TEMA: “XXIV FESTA CUBANA”
  2. OBRES: les obres hauran de ser inèdites i quedaran en propietat de l’ ONG ATENEU DEL MÓN. La persona guanyadora farà entrega a l’ Ateneu del Món de la versió digital de l’obra en format editable.
  3. PRESENTACIÓ:  Els treballs es poden presentar en format DIN A-4, DIN A-5, DIN A-3, sobre paper, i al revers de l’obra es consignarà el TÍTOL DE L’OBRA. En sobre tancat s’indicarà el nom de l’obra i dades de l’autor: nom i cognoms, telèfon de contacte i adreça electrònica.
  4. LLOC DE PRESENTACIÓ: Espai CANYA JOVE de Sant Quirze (Centre Cívic de Can Feliu. c/Eduard Tolrà s/n. Sant Quirze del Vallès).
  5. TERMINI:  S’acceptaran treballs fins el dia 28-05-2019
  6. JURAT:  Estarà format per: Un membre de Canya Jove, una representant de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament, un artista del poble, un membre d’una entitat juvenil de Sant Quirze i una persona de l’ONG Ateneu de Món. El jurat es reserva el dret de declarar el premi desert.
  7. EXPOSICIÓ: El Cartell guanyador es penjarà a la pàgina web de l’ Ateneu del Món, a les xarxes socials del Canya Jove, i al web de l’Ajuntament.
  8. VEREDICTE: Es farà públic a partir del 30 de maig del 2019.
  9. PREMIS: Un premi en efectiu de 100€ i dos tiquets pel sopar de la Festa Cubana del 6 de juliol 2019. En el cas que el guanyador/a sigui menor d’edat, haurà de recollir el premi acompanyat/da de la persona qui ha autoritzat la seva participació al concurs.
  10. LLIURAMENT DE PREMIS: En farà entrega el patrocinador del concurs i tindrà lloc a la Festa Cubana, el dia 6 de juliol 2019, als exteriors de la masia de Can Feliu.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!!!


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto