Inici / Viure a Sant Quirze / Agenda de la ciutat

Agenda

Sessió formativa en higiene i seguretat alimentària destinada al personal de les entitats

Data

16/11/2019

Hora

De 11.00 a 13.00 h

Organitza

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Col·laboració

Diputació de Barcelona

Activitat adreçada a:

Personal d'entitats de Sant Quirze del Vallès

Lloc

Sala Salut Pastor de la Patronal


La producció d’aliments segurs és una responsabilitat compartida entre tots els agents socials, econòmics i autoritats competents. Per aquest motiu la formació continuada en matèria d’higiene alimentària de tots els sectors tant professionals com socials que manipulen aliments (encara que sigui de forma puntual) és obligatòria, d’acord amb la normativa vigent aplicable.

Per aquest motiu el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament organitza una sessió formativa en matèria d’higiene i seguretat alimentària  que constarà en un petit recordatori en relació a les bones pràctiques de manipulació i higiene però basant-se en la formació en autocontrols, traçabilitat i etiquetatge d’al·lèrgens


Aquesta formació pot ser útil tant per les persones que no han fet mai formació en higiene i seguretat alimentària, com les que ja n'han fet, ja que complementarà les formacions anteriors.

A càrrec de la nutricionista Anna Gispert Muñoz.

La sessió formativa serà el proper dissabte 16 de novembre a la Sala Salut Pastor, de 11h a 13h. Aquesta sessió està  orientada al personal de les entitats que a l’organitzar alguna activitat intervinguin en algun moment en la manipulació d’aliments.

Aquesta formació és gratuïta.

Per tal de fer les inscripcions, cal enviar un correu, des d'avui fins el proper 14 de novembre, a  serveisalut@santquirzevalles.cat amb la informació següent:

Nom complert de la persona que hi assistirà:
DNI:
Nom de l’entitat o associació:
Telèfon i correu electrònic:

Així mateix, s’impartiran altres sessions formatives orientades  a altres col•lectius:


 


-Dilluns 25 de novembre: curs adreçat al personal manipulador del sector del comerç detallista d’alimentació. Horari: 14:15h a 16:15h.


-Dilluns 25 de novembre: curs adreçat al personal manipulador del sector de la restauració col•lectiva i menjars per a emportar. Horari: 18:00 a 20:00 h.


 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto