Inici / Viure a Sant Quirze / Agenda de la ciutat

Agenda

Sessió formativa en higiene i seguretat alimentària destinada al personal de les entitats

Data

17/02/2018

Hora

de 10:00h a 13:00h

Organitza

Servei de Salut Pública de l'Ajuntament

Col·laboració

Servei de Participació Ciutadana de l'Ajuntament

Activitat adreçada a:

Personal d'entitats i associacions que puguin intervenir en la manipulació d'aliments

Lloc

Celler de Can Barra


La producció d’aliments segurs és una responsabilitat compartida entre tots els agents socials, econòmics i autoritats competents. Per aquest motiu la formació continuada en matèria d’higiene alimentària de tots els sectors tant professionals com socials que manipulen aliments (encara que sigui de forma puntual) és obligatòria, d’acord amb la normativa vigent aplicable.

Per aquest motiu el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament amb la col•laboració del Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament, organitza una sessió formativa en matèria d’higiene i seguretat alimentària on l’objectiu d’aquesta formació és adquirir bones practiques de manipulació, higiene i conservació d’aliments. Aprendrem també les mesures i els factors a tenir en compte per evitar malalties de transmissió alimentària i d’altres perills.

A càrrec de la nutricionista Anna Gispert Muñoz.

La sessió formativa serà el proper dissabte 17 de febrer de 2018 al Celler de Can Barra del 10 a 13 h i estarà especialment orientada al personal de les entitats que a l’organitzar alguna activitat intervinguin en algun moment en la manipulació d’aliments.

Aquesta formació és gratuïta.

El període d’inscripció al curs és del 29 de gener al 12 de febrer (ambdós inclosos) i es pot fer enviant un correu electrònic a serveisalut@santquirzevalles.cat i en el que s’ha d’indicar la següent informació:

Nom complert de la persona que hi assistirà:
DNI:
Nom de l’entitat o associació:
Telèfon i correu electrònic:

Així mateix, s’impartiran altres sessions formatives orientades  a altres col•lectius:


-Dilluns 19 febrer i 5 de març: curs adreçat al personal manipulador del sector de la restauració col•lectiva i menjars per a emportar. Horari: 18:30 a 20:30h.
-Dimarts 6 i 20 de març: curs adreçat al personal manipulador del sector del comerç detallista d’alimentació. Horari: 14:45 a 16:45h.


Per a més informació truqueu a la  Servei de Salut Pública  937216800.

 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto