Inici / Viure a Sant Quirze / Agenda de la ciutat

Agenda

Prepara't per al certificat acTIC

Data

17/10/2022

Hora

De 9 a 14h

Organitza

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Col·laboració

Diputació de Barcelona

Activitat adreçada a:

Persones en recerca o millora de feina i coneixents d'informàtica, interessades obtenir la certificació de nivell mig per a la millora del seu perfil professional.

Lloc

Formació en línia


Si ja tens coneixements de nivell mig d'informàtica i vols suport per a la preparació per a la prova d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació de nivell 2 (Mitjà), aquesta formació t'interessa.

En aquest curs de 6 sessions en línia, es repassaran les competències TIC per a diagnosticar el punt de partida de les persones aspirants i situar-les en un pla d'acció personal per al desenvolupament dels coneixements i habilitats necessàries per afrontar la realització de la prova amb garanties d'èxit.


Sessió 1 C1 Cultura, participació i civisme digital i C2 Tecnologia digital, ús de l'ordinador i el sistema operatiu.


Sessió 2  C3 Navegació i comunicació en el món digital i C4 Tractament de la informació escrita.


Sessió 3  C5 Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment.


Sessió 4  C6 Tractament de la informació numèrica


Sessió 5  C7 Tractament de dades.


Sessió 6  C8 Presentació de continguts.  


La metodologia que s'utilitzarà, està orientada a relacionar els continguts de les sessions de cadascuna de les competències mitjançant activitats i simulacions que conformen parts importants de la prova.


Les sessions es desenvolupen en directe dins un campus virtual, acompanyades de  continguts, activitats i autoavaluació multimèdia en format SCORM interactiu i dinàmic que es pot treballar de forma asíncrona per afavorir l'aprenentatge autònom i flexible. El curs s'acompanya d'un simulador amb preguntes reals de la prova.  


Per a més informació poseu-vos en contacte amb el Servei a l'Ocupació per telèfon al 93 721 68 00 ext. 4112, per correu electrònic a ocupacio@santquirzevalles.cat o bé presencialment a Can Tuset, Passatge Dalí núm.8


 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto