Serveis

Volem facilitar l'accés a la informació de manera senzilla i entenedora. Per això us oferim:
 
- Orientació sobre els espais i els serveis de l'equipament.
- Suport en la cerca i la localització dels documents disponibles a la biblioteca o a qualsevol pública de la província.
- Suport en la cerca en bases de dades de temes diferents (accés a la base de dades de Catàleg col·lectiu de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona).
- Informació i ús dels serveis que ofereixen altres biblioteques públiques, universitàries i especialitzades d'arreu.

Préstec
El servei de préstec és gratuït i només cal el carnet de biblioteques
Us podeu endur en préstec fins a un total de trenta documents durant trenta dies: quinze documents en suport paper i quinze en altres suports. 
Es poden fer tres renovacions del préstec dels documents, sempre que no els hagi reservat cap altra persona. Les renovacions es poden fer personalment, per telèfon (93 721 95 47), per correu electrònic b.st.quirzev@diba.cat o per renovacions per Internet
 
És molt important tenir cura dels documents deixats en préstec. Si una persona usuària no torna els documents en el termini fixat se la penalitzarà amb un punt per document i dia de retard. Quan la persona usuària sumi cinquanta punts el seu carnet es bloquejarà durant quinze dies. Si una persona usuària perd o fa malbé un document, ho ha de notificar a la biblioteca i ha de comprar el mateix document o bé abonar-ne l'import.
El servei de préstec és gratuït i només cal el carnet de biblioteques.
 
Préstec interbibliotecari
Des de la biblioteca ens encarreguem de localitzar i proporcionar els documents que estan disponibles en altres biblioteques de la província. El cost del servei és d'1,50 € (aquests diners serviran per pagar part de les despeses de transport).


Carnet de la biblioteca

En activitats culturals: teatres, cinemes, llibreries, etc.
Per aconseguir el carnet només cal passar per la biblioteca i presentar el DNI o el passaport. Si voleu demanar el carnet ara, només cal omplir el formulari i esperar la resposta de la biblioteca per passar a recollir-lo.
Els menors de catorze anys (complerts) han d'omplir una butlleta de sol·licitud de carnet que es facilita a la biblioteca. A més, cal que portin l'original o una fotocòpia del DNI del pare, la mare o el tutor juntament amb la butlleta signada per un d'ells.
El carnet és vàlid per a totes les biblioteques públiques de la província i de la ciutat de Barcelona.
És personal i intransferible i us servirà per fer ús dels diferents serveis i participar en les activitats de la biblioteca (préstec, Internet, ús d'aparells audiovisuals, gestions en línia...).
A més, ensenyant el vostre carnet de la biblioteca, podreu gaudir d'un munt d'avantatges i descomptes.
 
Col·lectius amb necessitats específiques

Oferim serveis i documents per a persones amb mobilitat reduïda i per a les que tenen problemes de visió.

Audiollibres per a les persones amb dificultat de visió
Llibres de lletra gran per a les persones amb dificultat de visió. Trobareu novel·les amb lletra més gran a la secció de novel·la, amb la indicació GN.
Materials de lectura fàcil, elaborats amb especial cura perquè els puguin llegir i entendre totes les persones que tenen dificultats lectores o de comprensió.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto