Inici / Treball - Comerç - Empresa / Servei a l'Ocupació - Buscar feina / Programes d'Ocupació / Innovadors i Experimentals

Innovadors i Experimentals

Innovadors i Experimentals

El programa té per objectiu impulsar l’ocupació del sector industrial posant l’accent en l’accés i permanència de les dones a la indústria.

Aquest programa es desenvolupa en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals 2019 del Servei Públic d’Ocupació i és finançat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo i la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Governs Locals.


El principal objectiu del programa és innovar, experimentar i treballar amb diferents metodologies a favor de la igualtat i la qualitat de l’ocupació a la indústria, a partir del suport a l’accés i permanència de les dones en el mercat de treball i del treball en xarxa amb agents socioeconòmics del territori.

 

El desenvolupament del projecte, es realitzarà mitjançat tres subprojectes: Dones visibles, preparades i participatives, en els que es realitzaran accions diverses com ara: seminaris i tallers, recursos ocupacionals, formació especialitzada, mentoria, pràcticum en empreses i la creació d’una xarxa cooperativa.
 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto