Infantil

Serveis 

La biblioteca té un fons documental molt variat, en tot tipus de suports:
 
1. Llibres de coneixements
2. Llibres d'imaginació
3. Espai per a petits lectors
4. Còmics infantils
5. Revistes
6. Pel·lícules infantils i familiars (DVD)
7. Música (CD i DVD musicals)
8. Videojocs (CD-ROM i DVD-ROM)
 
Hi ha diferents tipus d'activitats, com ara tallers, contacontes, etc. Utilitzeu el servei d'Internet per buscar la informació que necessiteu per ampliar els deures o per gaudir d'una estona d'esbarjo. Teniu 30 minuts de consulta gratuïta al al dia.

Per consultar Internet necessiteu un permís signat pel pare o la mare i el carnet de la biblioteca. Amb aquests documents, heu de demanar reserva del dia i l'hora en què voleu utilitzar Internet. Teniu a la vostra disposició un recull de pàgines web per fer cerques sobre diversos temes.

Consulteu els webs:

1. Navega millor.

2. Consells per utilitzar Internet sense perills.

3. També trobaràs un munt de Webs OK 


Materials

Trobareu contes, música, pel·lícules, revistes, còmics.... Els contes estàn classificats per edats. Per que us siguin més fàcils de trobar porten gomets de diferents colors.

Àrea de petits lectors

Hi trobareu contes de diferents mides, formes, colors i textures... que es troben agrupats en diverses categories.

De 0 a 6 anys I* (gomet blau)

Els contes del gomet blau són per els que encara no llegeixen o comencen a llegir. Predomina la imatge sobre el text.

De 7-10 anys I** (gomet vermell)

Els contes del gomet vermell són contes més llargs per als que ja saben llegir. Els contes continuen estant il·lustrats però el text ja té importància per si sol. 

d'11-13 anys I*** (gomet verd)

Els contes del gomet vermell són contes més llargs per als que ja saben llegir. Els contes continuen estant il·lustrats però el text ja té importància per si sol. 

Còmics

Els còmics infantils ens expliquen historietes en forma de vinyetes il·lustrades. Trobareu les aventures de diferents personatges: Lucky Luke, Astèrix, Mortadelo y Filemón, Zipi y Zape, En Massagran, Tintín, Garfield, Ot el bruixot...
A més a més de llibres a la biblioteca també hi trobaràs revistes (Cavall Fort, Reporter DOC, Cucafera, I love english, La Revista dels súpers...)

Racó dels pares

És un espai d’interès per els pares i mares així com avis, educadors... i qualsevol persona vinculada al món dels infants. Està pensat per a que complementeu la seva formació, educació, oci i altres temes d’interès

Hi trobareu material de temàtica molt diversa: psicologia infantil, embaràs i part, nutrició, educació i aprenentatge, lleure, foment de la lectura.. i en diferents suports: llibres, revistes, vídeos, reculls de premsa i recursos electrònics.

Con està organitzat?

Els llibres i vídeos trobareu classificats en set àrees temàtiques, identificades amb diferents icones: Embaràs, Ser pares i el nadó, Creixement i desenvolupament, Nutrició, Trastorns del son, Educació i aprenentatge i Lleure.

Al Racó de Pares trobareu, a la vostra disposició, diversos títols de revistes de temes molt diversos: puericultura, salut, creixement, nutrició, educació, família, literatura infantil, etc.

Guies de lectura

Elaborem guies amb una selecció de llibres sobre diferents temes que poden ser del vostre interès. Les guies contenen un seguit de propostes a partir del fons del qual disposa la biblioteca. No pretenen ser un recull exhaustiu sinó una aproximació a diversos temes d’interès.
 

Catàleg infantil

La consulta al catàleg permet trobar els llibres, CD i DVD que es busquen i molt més.Es pot consultar el catàleg infantil en línia. Si no trobes el que busques, l'opció d'ajuda et serà molt útil. I, per poder jugar el Chilias, la biblioteca virtual.
 


Recomanacions

Els infants de menys de set anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta i no se'ls pot deixar sols a l'àrea infantil ni a cap servei o activitat que no s'indiqui expressament. La biblioteca no es fa responsable de la cura ni de la vigilància dels menors d'edat. Cal respectar el silenci, l'ordre i no ocasionar molèsties als altres usuaris. S'ha de tenir cura del material, així que evitarem menjar i beure (excepte aigua) durant la nostra estada a la biblioteca. Els documents consultats s'han de deixar als carretons que trobareu a la sala.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto