Inici / Treball i empresa / Buscar feina / Programes d'Ocupació / Programa Singular

Programa Singular

Projecte Singular

Aquest projecte s’adreça a les persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius que actualment no estiguin estudiant ni treballant. Aquest any el projecte té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació.

Durant aquest mes s’establirà el nombre de joves de Sant Quirze del Vallès que participaran el Projecte Singular que s’emmarca dins del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ) cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014-2020.


Aquest programa s’adreça a les persones joves d’entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius que actualment no estiguin estudiant ni treballant. Aquest any el Projecte té com a objectiu fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d’especialització i formació. El projecte es divideix en diverses fases de formació+ pràctiques+ acompanyament en la recerca de feina i la inserció laboral.


Les industries i famílies professionals en les que s’executa el programa i la formació són:

  • Industria alimentaria
  • Industria tèxtil
  • Logística i packing
  • Robòtica
  • Industria 4.0 i economia circular
     
 

 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto