Inici / Participació i transparència / Òrgans de participació

Òrgans de participació

Òrgans de participació

La participació ciutadana és una eina clau del nostre sistema democràtic. És el nexe d’unió entre l’acció del govern i les necessitats de la ciutadania, la qual cosa es tradueix en una millora dels serveis i de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes mitjançant el diàleg i el consens social. Amb aquest objectiu, s’han creat diferents òrgans i espais de participació en relació als diferents programes d’actuació municipal.

Aquesta comissió té l'objectiu d'actuar com a òrgan de control i consulta sobre les actuacions que s'han de dur a terme o afecten al medi natural del municipi garantint així la protecció d'aquest espai.

Imatge representativa del consell escolar

El Consell Escolar Municipal és l’organisme de consulta, de participació i d’assessorament de què disposa la comunitat educativa i dels sectors afectats en la programació de l’ensenyament no universitari dins l’àmbit municipal. Podeu cosultar les actes dels consells celebrats en aquest espai.

imatge representativa de la mesa de solidaritat

La Regidoria de Cooperació posa a l'abast de les ONG's i dels grups municipals, un òrgan obert, de debat i de proposta anomenat  Mesa de Solidaritat.  Aquesta serveix per treballar conjuntament el Pla de sensibilització i preparar les bases de subvencions als projectes de cooperació al desenvolupament. Podeu consultar les actes de les reunions de les meses realitzades en aquest espai.

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto