Inici / Viure a Sant Quirze / Equipaments de la ciutat

Directori

Mercat Ecològic

El nostre objectiu
Posem a la vostra disposició una oferta pròpia i diferencial que esdevé una singularitat per als municipis que acullen el Mercat Ecològic del Vallès. El Mercat complementa l’oferta comercial de les nostres ciutats i és un punt de trobada, de compra tradicional i arrelada a casa nostra: els mercats al carrer.

El Mercat promociona les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori i dona a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible per a la preservació del medi ambient i de qualitat per al consumidor.


Què podem trobar al Mercat?
Al Mercat trobarem els productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, que ens aporten una millor qualitat de vida i un respecte per l’entorn i el medi ambient.
Mel, vins i olis, herbes, formatges, mató, fruites i verdures,... i productes envasats que ens complementaran la cistella de la compra, ens oferiran els productors i elaboradors tots els dissabtes de mes al Mercat Ecològic del Vallès.
Els productes ecològics són productes vegetals i animals que han estat conreats utilitzant tècniques respectuoses amb el medi ambient, que no contenen pesticides ni herbicides, que respecten la fertilitat natural de la terra i utilitzen espècies, varietats i races adaptades a l’entorn.

Un Mercat lúdic i didàctic. Tallers i activitats al mercat.
Durant tot l’any, el dia de mercat, un seguit d’activitats mostraran al visitant conèixer i entendre altres maneres de conrear la terra i de treballar en sintonia amb la natura i el medi ambient.
Grans i petits podrem participar d’un seguit de tallers que ens mostraran els valors saludables que comporta una alimentació sana, equilibrada i ecològica. Promocionarem la cultura culinària i serem partícips en la conscienciació mediambiental.


On ens podeu trobar?
Primer dissabte de més: Sant Quirze del Vallès, Rbla. Lluís Companys
Segon dissabte de més: Cerdanyola del Vallès, plaça de l’Abat Oliva
Tercer dissabte de més: Barberà del Vallès, c/Verge de l’Assumpció
Quart dissabte de més: Rubí , plaça Doctor Guardiet

Adreça

Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra (1 planta) Passeig Can Barra s/n 08192 Sant Quirze del Vallès

Telèfon

93 721 52 0 8

Correu electrònic

comerc@santquirzevalles.cat

Pàgina Web

www.mercatecologicdelvalles.cat

Horaris

De dilluns a divendres de 9h a 14hX
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto