05/10/2017

Comencen les primeres actuacions a la Patronal

L'empresa adjudicatària està desmuntant avui el sostre de la sala Nova per poder iniciar els treballs

Les obres de millora de la Patronal han començat avui. L’empresa adjudicatària, Artífex Infraestructures SL, ha començat a desmuntar el sostre de la sala nova amb alguns operaris, per tal d’iniciar en breu les actuacions previstes per un import de 178.105,26€. 


Recordem que el passat 2 d’agost es va signar el contracte d’obres, i que aquestes tindran una durada d’un mes des del seu inici. 
Les actuacions incidiran en les dues plantes de l'edifici. A la sala Nova, es millorarà la funcionalitat dels espais existents incorporant envans mòbils que faran possible controlar i independitzar diverses zones segons les activitats a realitzar. Aquest fet permetrà el desenvolupament de dues activitats de forma simultània. També es milloraran les condicions acústiques de la planta, que quedarà insonoritzada. Les obres també preveuen augmentar la superfície de l’escenari existent.
A la planta de dalt, la sala Històrica, se substituirà la coberta per una inclinada amb acabat placa de zinc. També es substituirà la porta principal d’accés, reproduint l’original però millorant les prestacions a nivell tèrmic i acústic.
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto