28/10/2014

Sant Quirze celebrarà la Setmana Solidària del 17 al 23 de novembre

La campanya de recollida de joguines i llibres de segona mà comença abans, el 3 de novembre

El Servei de Cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza una nova edició de la Setmana Solidària, que tindrà lloc entre els propers 17 i 23 de novembre. El leit-motiv d’aquesta edició són els conflictes derivats de l’accés als recursosi per això s’estan preparant diverses activitats dirigides als centres educatius i a la ciutadania. En aquesta línia, es convocarà una recollida de joguines i llibres de segona mà, que arrenca aquest ja aquest 3 de novembre, i que servirà per recollir fons per a la lluita contra l’Ebola a l’Àfrica Occidental.

La campanya és una iniciaiva de la Mesa de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament, que aplega l’Administració municipal i les oenagés locals. Buscarà sensibilitzar la ciutadania en els valors del consum resposable i contribuir a canviar consciències i hàbits de consum. La regidora de Cooperació, Sílvia Peralta, afegeix que “també busca trencar amb estereotips, convencionalismes i prejudicis sexistes i ajudar a créixer amb els valors del respecte per la diversitat”.

Entre el 3 i el 19 de novembre, diversos centres educatius de Sant Quirze esdevindran punts de recollida de llibres i joguines de segona mà. La Biblioteca Municipal, l’Escola d’Adults L’Olivera i el Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones esdevindran també punts de recollida. Les sis oenagés de la Mesa de Solidaritat i Cooperació i l’entitat Dones per Sant Quirze també hi estan implicades.

Al final de la recollida, el material es posarà a la venda, amb preus a partir d’un euro, en el marc del Mercat Solidari que se celebrarà el diumenge 23 de novembre, com a cloenda de la Setmana Solidària. El mercat es farà al Parc de les Morisques, de les 11 a les 14 hores.


 


Foto: imatge d'una edició anterior de la Setmana Solidària


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto