12/08/2020

Els adolescents i joves estudiants de Sant Quirze podran rebre un ajut per estudiar el curs vinent

L'Ajuntament aprova un paquet d'ajuts per donar suport als estudiants d'estudis post-obligatoris

 Fins al proper 25 de setembre es poden sol·licitar els ajuts econòmics que l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès atorgarà al jovent emancipat o les famílies del poble que acreditin la matriculació del seu fill o filla en el curs vinent i compleixin els criteris establerts a les bases de la subvenció. Les persones beneficiàries podran rebre fins a 500 €.  L'atorgament d'aquests ajuts va adreçat a joves o adolescents, o les seves famílies, que hagin perdut la feina o estiguin afectats per un expedient de regulació d'ocupació total o parcial com a conseqüència de la pandèmia del covid19 i que cursin estudis més enllà de l'educació secundària obligatòria. 


Amb aquests ajuts, el Consistori santquirzenc torna a destinar recursos per donar suport a les persones que han patit més les conseqüències de la primera onada de la pandèmia de la COVID19. En aquest cas, es dóna suport als estudis post-obligatoris, promovent la igualtat d'oportunitats formatives.

Estudis post-obligatoris
Les subvencions es donaran a aquells joves i adolescents que facin estudis postobligatoris el curs 2020-21, com ara primer i segon de batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, ensenyaments professionals, esportius o artístics superiors, estudis d'idiomes en escoles oficials o graus universitaris. Els estudis pels que es demani l'ajut hauran d'estar homologats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya o pel consell interuniversitari.


L'Ajuntament de Sant Quirze ha disposat un total de 25.000 €, que es distribuiran entre totes les sol·licituds d'acord amb els criteris d'adjudicació. Per ampliar la informació sobre com demanar-los, podeu accedir al següent enllaç:Tràmit Ajuts Municipals per a estudis postobligatoris.
 
 
 

 


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto