15/03/2017

L’alumnat de tercer de l’escola Lola Anglada visita l’Ajuntament

La jornada forma part de l’activitat curricular

Els nens i les nenes de tercer de primària de l’escola Lola Anglada han realitzat avui una visita a les dependències de l’Ajuntament per conèixer, en primera persona, el funcionament dels serveis municipals. L’alumnat ha gaudit d’una jornada diferent durant la qual ha visitat diversos espais i equipaments, com ara el servei de Territori i Medi Ambient, el despatx i gabinet de l’Alcaldia, o l’Arxiu Municipal, on ha pogut comprovar el rigor amb què s’arxiven els expedients administratius, entre d’altres.
L’Alcaldessa Elisabeth Oliveras ha acompanyat els infants durant tot el matí, i els ha explicat amb detall l’organització interna de l’Ajuntament. Tanmateix, l’Alcaldessa els ha dirigit fins a la sala de Plens, al carrer Nou, on els ha explicat el funcionament del Ple i dels òrgans de govern, i ha contestat a les preguntes que els nens i les nenes havien preparat a l’aula.

La visita a l’Ajuntament forma part de l’activitat curricular de tercer de primària, i tots els centres escolars de Sant Quirze la realitzen al llarg del curs.

 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto