05/07/2017

Sant Quirze prepara la primera edició de la Festa de l’Esport

El proper 10 de juliol entitats, clubs i esportistes individuals compartiran una vetllada en homenatge a la pràctica esportiva

Sant Quirze celebrarà el proper 10 de juliol la primera edició de la Festa de l’Esport. Entitats esportives, clubs i esportistes a títol individual estan convidats a aquesta trobada, que té com a objectiu reconèixer les fites aconseguides, i també les seves trajectòries, així com l’esforç, dedicació i il•lusió en dedicar el seu temps a fomentar la pràctica esportiva al municipi. La festa tindrà lloc als exteriors de la piscina municipal a partir de les 20 hores.


L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, presidirà la festa, acompanyada per la regidora d’Esports, Maria Domingo, a més d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament. Una oportunitat per compartir temps i conversa, i posar en comú les prioritats de les entitats, la valoració dels finals de temporada, així com els projectes a curt i mitjà termini. No faltarà una fotografia de família per recordar la trobada, i un aperitiu que posarà el punt final a la festa.
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto