03/06/2020

Entitats i esportistes locals poden presentar les justificacions d’ajuts als projectes fins al 15 de juny

La nova data ve marcada per la represa dels terminis administratius dictada el passat 1 de juny

La represa del còmput dels terminis administratius el passat 1 de juny, després de romandre suspesos des del 14 de març per la declaració de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la Covid-19, estableix el 15 de juny de 2020 com a nova data en què finalitza el termini perquè les entitats sense finalitat de lucre i els esportistes locals presentin la justificació dels ajuts rebuts a la darrera convocatòria de subvencions de 2019.


 
L’Ajuntament aprova anualment una convocatòria de subvencions per als projectes promoguts per les entitats locals sense finalitat de lucre culturals, juvenils, veïnals, de gent gran, esportives, feminismes i LGTBI, i als esportistes locals. En aquest sentit, les bases reguladores de la convocatòria de 2019 establia el 30 de març de 2020 com a data màxima de justificació dels ajuts. Ara, amb la suspensió dels terminis administratius, aquesta data queda modificada al pròxim 15 de juny.
 
Recordem que L’Ajuntament concedeix aquesta subvenció de manera anual i segons una convocatòria i unes bases reguladores que podeu consultar aquí. L'import total de la subvenció de 2019 és de 79.840 euros.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto