19/01/2017

Claus per a l’alimentació saludable dels nostres infants

L'Ajuntament inicia un cicle de xerrades per assessorar sobre l'alimentació en diferents etapes de la vida

Una bona alimentació és essencial per al bon funcionament de l’organisme i, en la infantesa, un element clau que ajuda a garantir una bona salut.


Per aquest motiu, i perquè són molts els mites i males praxis al voltant del que es considera saludable, l’Ajuntament ha decidit posar en marxa, des de la Regidoria de Salut, un cicle que tingui com a temàtica central l’alimentació saludable. La primera sessió tindrà lloc el proper 28 de gener, amb el nom: “Claus per a l’alimentació saludable dels nostres infants”, a càrrec de la nutricionista Anna Gispert. Serà al Casal d’Avis a les 10 hores.
Aquesta dietista orientarà tant les AMPAS de les escoles en la supervisió dels menús, com els pares i mares interessats a oferir unes opcions gastronòmiques equilibrades i necessàries en funció de l’edat dels infants.
També s’abordaran altres aspectes relacionats amb l’assessorament nutricional i la millora dels hàbits. 
Les sessions continuaran al llarg de l'any amb dues xerrades més: una centrada en els adolescents i les seves necessitats alimentàries en un moment en què les hormones tenen un paper essencial, i una altra en la dona i les diferents etapes: primera menstruació, gestació i lactància, menopausa, etc. 
 
Per més informació i inscripcions us podeu adreçar fins el dia 25 de gener a serveisalut@santquirzevalles.cat o trucant al Servei de Salut (93 721 68 00). A l'hora de fer les inscripcions cal nom i cognoms i telèfon de contacte.
L’activitat és gratuïta.
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto