17/09/2018

Vols informar-te sobre les clàusules abusives de préstecs o crèdits hipotecaris?

El Servei de consum dóna continuïtat al servei d'assessorament personalitzat i gratuït en col·laboració amb el Col·legi d'advocats de Sabadell

 Les persones que vulguin saber si han estat víctimes de clàusules abusives en préstecs o crèdits hipotecaris poden fer ús del servei gratuït que ofereix el Servei Municipal de Consum de l'Ajuntament en col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi d'Advocacia de Sabadell, gràcies a la renovació del conveni entre aquest òrgan i la Diputació de Barcelona.


Qui vulgui gaudir d'aquest servei personalitzat i gratuït, ha de concertar una visita a través del correu consum@santquirzevalles.cat, el telèfon 937216800, ext. 4100 o bé adreçar-se personalment a l'OMIC, ubicat al passatge Dalí, 8, de la planta baixa.
El calendari de sessions d'assessorament del proper trimestre, en horari de 10 a 14, és el següent.
  • 15 d'octubre
  • 5 de novembre
  • 19 de novembre
  • 17 de desembre
Les persones consumidores que facin ús d'aquest servei rebran també atenció personalitzada en relació a la justícia gratuïta si decideixen tirar endavant la via judicial. El servei està obert no només a ciutadania de Sant Quirze, sinó a tothom que en vulgui fer ús.
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto