30/09/2014

Prop de mil participants a la 13a Caminada del Mussol de Sant Quirze

Ni el dia gris i humit van desincentivar la inscripció en aquesta activitat, que ja és un clàssic en el calendari local d'esdeveniments

Prop de mil persones han participat aquest 28 de setembre en la tretzena edició de la Caminada del Mussol a Sant Quirze del Vallès. Ni el dia gris i humit van desincentivar la inscripció en una activitat a l'aire lliure, que ja és un clàssic en el calendari local d'esdeveniments i que permet conèixer, caminant, l'entorn, els camins i les masies del terme municipal de Sant Quirze del Vallès.


La Caminada constava d'un recorregut circular amb sortida i arribada al poble de Sant Quirze, però amb la possibilitat de fer una ruta llarga (11 quilòmetres) i una de cura (5,5 quilòmetres) tornant a Sant Quirze en ferrocarril des de l'estació de Bellaterra. És una activitat apta per a tothom, ja la dificultat tècnica és baixa i la distància, molt assumible per fer-la al llarg d'un matí. La riquesa del paisatge i de les vistes panoràmiques va fer de la càmera fotogràfica el complement perfecte per participar.


Organitzaven la Caminada del Mussol el Club Excursionista de Sant Quirze i altres entitats locals.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto