09/08/2017

Inscriu-te a les activitats de la Biblioteca per al proper curs

Els clubs de lectura i els grups de conversa en anglès conformen l'oferta a partir del setembre

La Biblioteca Municipal prepara ja les activitats per al proper curs. Algunes de les propostes requereixen d’inscripció prèvia, especialment les que fan referència a grups de conversa i clubs de lectura. Recordem que a partir del mes de setembre teniu l’oportunitat de participar en sessions de conversa en anglès de nivells mig i avançat, que s’impartiran en diferents horaris de manera que les persones interessades trobin el que més s’adapti a les seves necessitats. Les trobades les imparteixen dues escoles d’idiomes, en funció dels dies: TEK i FIAC. Trobareu més informació detallada i el formulari d’inscripció a l’agenda municipal, a partir del 16 de setembre.


Els Clubs de lectura, tant el d’adults, com l’”Entre Dones” i l’infantil, també requereixen inscripció prèvia. Recordem que Ricard Ruiz Garzón impartirà el d’adults, a partir del 27 de setembre; Laura Patricio serà l’encarregada de dirigir les sessions de l’”Entre Dones”, que comença el 7 de novembre, en col•laboració amb l’Espai Maria Mercè Marçal; i, finalment, Laura Gilabert serà la responsable del club infantil, adreçat a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys. Aquest darrer Club de lectura començarà el 4 d’octubre.
També s'organitza un Book Club impartit per Laura Patricio adreçat a les persones amb un nivell avançat d'anglès. Aquest començarà al mes de gener.
 
Horari d’estiu
Recordeu que la Biblioteca Municipal manté l’horari d’estiu des del passat 17 de juliol i fins al 2 de setembre. De dilluns a dijous roman oberta de 9.30 a 13.30h i de 16 a 19h, excepte divendres tarda i dissabte tot el dia, que està tancada. Del 14 al 20 d’agost roman tancada per vacances.
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto