18/10/2016

El Grup Carinsa ha estat nominat finalista als premis Pime Catalana

L'empresa santquirzenca destaca per les polítiques d'innovació i recerca, així com per l'ús de les noves tecnologies

El grup santquirzenc Carinsa ha estat nominat finalista als premis Pime Catalana que organitza La Vanguardia i Banco Popular. Es tracta de la primera edició d’aquest reconeixement que neix amb la voluntat de distingir les millors polítiques i iniciatives de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, i reconèixer així l’impuls dels seus negocis mitjançant la innovació i l’ús de les noves tecnologies.


Grup Carinsa (Creaciones Aromáticas Industriales SA), ubicat al polígon industrial Can Torres-Can Llobet, es dedica a la creació, fabricació i comercialització de tot tipus d’aromes, fragàncies i preparats additius per a la indústria alimentària. Es troba present a més de 40 països mitjançant les seves filials, distribuïdors, socis i agents internacionals. La Internacionalització, la Diversificació i la I+D són els pilars en què es basa el seu creixement.
 
Una votació popular del 5 l 14 d’octubre triarà els sis guanyadors al guardó, que es lliurarà el proper 17 de novembre, en el marc d’un acte a Barcelona.
 
Podeu conèixer les 19 empreses finalistes en aquest enllaç i emetre el vostre vot.
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto