06/03/2018

Onze al Teatre presenta “Les Falses Confidències” davant d’una Patronal plena

Gran treball d’actors, actrius i direcció per aconseguir una obra divertida, plena de ritme i qualitat

Aquest passat cap de setmana, Onze al Teatre va presentar la seva nova producció, “Les Falses Confidències”, de Pierre de Marivaux. Dissabte 3 de març, dia de l’estrena, la Sala Històrica de la Patronal va quedar petita davant la gran expectació del veïnat per tornar a veure els actors i actrius del poble en acció. Per sort, diumenge també hi havia programat un segon passi, que també va omplir l’equipament municipal.

Al llarg de gairebé dues hores, els actors i actrius de la companyia santquirzenca van arrencar els riures del públic amb una comèdia crítica amb l’aristocràcia, plena de diàlegs intel•ligents que juguen amb la informació que coneix el públic i que desconeixen els personatges. Cal destacar la gran tasca de direcció d’actors realitzada per la Núria Colàs així com de tots els intèrprets davant el gran esforç dut a terme al llarg de molts mesos per aconseguir una posada en escena plena de ritme i de qualitat.

A més a més, fruit de la solidaritat de la companyia, la totalitat dels diners recaptats en ambdues representacions anirà destinada a projectes de cooperació al desenvolupament promoguts per Acció Solidària del Vallès.

Podeu veure el reportatge fotogràfic de l’estrena al següent enllaç.
 


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto