04/01/2017

Consells a seguir per garantir una cavalcada de Reis segura

L’Òrgan de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya recorda la importància de prendre mesures de seguretat durant la cavalcada

La Generalitat de Catalunya recorda un any més quins són els consells de seguretat a tenir en compte durant la cavalcada de Reis, un dels moments de l’any amb més afluència pels carrers. 


Abans de la cavalcada és molt important estar atents a les informacions oficials i cal sortir de casa ben preparat: amb un calçat còmode per protegir bé els peus i evitar així lesions. També seria interessant consultar prèviament les condicions meteorològiques per anar vestit adequadament.
 
Durant la cavalcada és primordial quedar-se sempre darrere les tanques de senyalització. No es pot pujar a baranes, reixes o contenidors. Des de l’òrgan de la Generalitat també ens recorden que està prohibit creuar pel mig de les carrosses o llançar caramels contra els altres.
 
Si aneu amb petits, cal portar-los ben agafats de la mà i no els podeu deixar pujar sobre cap objecte. Si trobéssiu algun menor que s’ha perdut, caldrà que l’acompanyeu fins a la policia.
 
Finalment, recordar-vos que heu de portar sempre la documentació i que un cop finalitzada la cavalcada, abandoneu el lloc de forma ordenada i respectant l’ordre de sortida. En cas d’emergència, mantingueu la calma i eviteu córrer o empènyer als altres.
 

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto