08/09/2016

Comencen les inscripcions del Compartir en Família i els tallers d’habilitats comunicatives

Des d’avui podeu fer arribar la vostra sol•licitud per participar en alguna d’aquestes activitats

Avui comença el termini per inscriure’s al taller “L’acció de la paraula. Habilitats comunicatives”. Es tracta d’una iniciativa pràctica dirigida a totes aquelles dones que, per motius professionals o personals, senten la necessitat de millorar la manera com es comuniquen. Gemma Julià, actriu, creadora escènica, pedagoga teatral i terapeuta serà l’encarregada d’impartir les classes. 


Les sessions tindran lloc al Centre d’Informació i Recursos per a Dones els dimarts del 27 de setembre al 25 d’octubre, en horari de 10 a 12h. Les inscripcions s’han de presentar en aquest centre (av. Vallès, 97-99) o enviant un correu electrònic a: sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat. Més informació a 93.721.68.00. La data límit per inscriure's és el 23 de setembre.
 
Compartir en Família a la Biblioteca
Una altra de les propostes interessants per aquest darrer trimestre són les sessions del “Compartir en Família”. Es tracta d’una iniciativa adreçada a pares i mares i famílies amb fills fins els 3 anys, així com a embarassades. Es tracta de compartir rialles, criança, dubtes i neguits. La doula i membre de l’”Associació Gurumaji, el poder de la maternitat”, Aida Quer és l’encarregada de dirigir les trobades.
Les sessions es desenvoluparan a la Biblioteca Municipal el primer dijous de cada mes, de 10.30 a 12 hores. Les temàtiques del darrer trimestre d’enguany són les següents:
  
Dijous 6 d'octubre de 2016: El plor de l'infant. Per què ploren? Com acompanyar-ho?
 
Dijous 3 de novembre de 2016: El moviment de l'infant. Moviment lliure, dirigit...
 
Dijous 1 de desembre de 2016: Nadal i petits, molt per descobrir.
 
L’activitat és gratuïta. Per inscriure-us heu d’omplir aquest formulari
 
Per a més informació a la biblioteca municipal 937219547, facebook de la biblioteca i per e-mail a b.st.quirzev@diba.cat.

Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto