Castellano  |  Contacte

Home | Pacte Educatiu Sant Quirze | ACTIVITATS DE FORMACIÓ

ACTIVITATS DE FORMACIÓ

Escola d'Adults

Entitat organitzadora AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS
Descripció de l'activitat

Les activitats de formació van adreçades, bàsicament, a joves majors de 18 anys, tot i que depèn de l’activitat formativa, alguna hi ha a partir de 16 anys Cursos o tallers de més d’una sessió, amb formadors especialitzats i amb rodatge sobre la temàtica escollida. Poden ser de matí o de tarda, ja que ens adaptem al perfil de joves que s’han inscrit. Acostumen a ser activitats formatives que de manera prèvia s’han detectat i consultat a diferents joves des de diferents serveis (Ocupació, Emprenedoria, Salut, etc) i que, malgrat ser oberts a la resta de la població diana, acostumen a rebre un acompanyament per part dels serveis abans esmentats. Acostumen a fer-se dos o tres l’any, basats, com hem dit, en la detecció de necessitats i demandes específiques per part de col•lectius i/o grups de joves. Aquí podríem incloure els cursos bàsics de socorrisme, els de creativitat emprenedora, etc.

Objectius de l'activitat - Donar l’opció als i les joves de poder comptar i oferir propostes de formació amb algun tipus de reconeixement o acreditació formal (cursos de monitors i monitores, bàsic de socorrisme, joves emprenedors i emprenedores, etc)
Públic al que va dirigit Depèn del tipus de formació
Lloc Pendent de determinar
Data d'inici de l'activitat 01/09/2014
Data de fi de l'activitat 31/07/2015
Responsable de l'activitat Ruth Claramunt / Vivian Oliver
Forma d'inscripció Cada proposta formativa tindrà la seva metodologia d'inscripció, difusió, etc. PRESENCIALMENT: Centre Cívic Can Feliu. C/ Eduard Toldrà s/n . 08192 Sant Quirze del Vallès TELEFÒNICAMENT: Tel 937 216 800 ext 5600 TELEMÀTICAMENT: canyajove@santquirzevalles.cat
Telèfon de contacte 93 721 68 00 (ext, 5226 i 5600)