Castellano  |  Contacte

Home | Pacte Educatiu Sant Quirze | TALLER: 'EL ULTIMÁTUM EVOLUTIVO'

TALLER: 'EL ULTIMÁTUM EVOLUTIVO'

Cooperació

Entitat organitzadora MESA DE COOPERACIÓ
Descripció de l'activitat

Setmana Solidària: L'ONG Setem projecta un video d'animació divertida que narra la vida quotidiana de dos personatges: l'homo consumus i l'homo responsabilus. El primer, té una actitud totalment irresponsable en la seva forma de consumir i amb el medi ambient, mentre que el segon representa l'exemple d'una persona que consumeix de manera responsable i respectuosa amb el planeta. A partir del video una monitora de Setem Catalunya genera una dinàmica de grups per treballar els conceptes que han sortit. Per a desenvolupar aquesta activitat és necessari disposar de pantalla i projector. Per a més informació: http://www.setem.org/site/cat/catalunya/ Un cop finalitzat el taller, el centre educatiu pot aprofitar els conceptes treballats per promoure la creació literària entorn a la solidaritat i dinamitzar la redacció de contes solidaris entre l'alumnat. Es proposa presentar els millors contes de cada grup classe al Concurs literari de contes Solidaris i microrelats que cada any promou l'Ateneu del Món.

Objectius de l'activitat - Sensibilitzar i conscienciar a l’alumnat en els valors del consum responsable i la sostenibilitat.
- Contribuir a canviar consciències i hàbits de consum.
Públic al que va dirigit alumnes de 6è
Assistents màxims 30 per taller
Lloc Centre Escolar
Data d'inici de l'activitat 17/11/2014
Data de fi de l'activitat 21/11/2014
Observacions sobre l'horari Dins del marc de la Setmana Solidària que es celebra la tercera setmana de novembre. Qualsevol dels dies, entre el 17 i el 21 de novembre, en horari lectiu.
Data d'inici de les inscripcions 02/09/2014
Data de fi de les inscripcions 31/10/2014
Responsable de l'activitat Marta Fernández
Forma d'inscripció Mitjançant correu electrònic. El nombre de tallers és limitat i s'atorgaran en funció de la demanda i dels recursos disponibles.
Telèfon de contacte 93 721 68 00 (ext. 5227)
Correu electrònic marta.fernandez@santquirzevalles.cat