Castellano  |  Contacte

Home | Notícies | L'Escola Bressol Municipal celebra demà la jornada de portes obertes

L'Escola Bressol Municipal celebra demà la jornada de portes obertes

08/04/2011

L'activitat està emmarcada en el programa de la Setmana de l'Educació

 Les famílies que estiguin interessades a inscriure el seu fill o filla al curs vinent a l'Escola Bressol Municipal El Patufet tenen demà l'oportunitat de participar en la jornada de portes obertes que celebra aquest centre d'educació infantil.
L'Escola, situada a la ronda Santa Julita número 67, disposa de 9 aules, 2 de P-0, 3 de P-1 i 4 de P-2, totes amb espais propis per a la higiene dels infants. A més, disposa d’un ampli vestíbul i una sala gran, ambdós per a usos polivalents (psicomotricitat, dormitori, activitats amb famílies...), espais de despatx, pati exterior i cuina pròpia, entre d’altres. 
Els pares i mares interessats podran visitar les instal·lacions demà de les 9 del matí fins a la una del migdia.
Per poder optar a una plaça per l'any vinent, les famílies hauran de presentar les sol·licituds de preinscripció del 2 al 13 de maig. Les llistes baremades de les sol·licituds es publicaran el dia 20 de maig i es podran fer reclamacions sobre aquestes els dies 23,24 i 25 de maig. Finalment, en el cas que les sol·licituds superin l'oferta de places, es farà un sorteig al vestíbul de l'Escola a les 10 del matí.
Si voleu veure més detalls del procés de preinscripció, els criteris generals de baremació i els d'admissió d'alumnes, podeu consultar el document adjunt.
Des de finals de març, l'Escola Bressol disposa ja de web pròpia. Podeu accedir-hi a través del següent enllaç: Escola Bressol Municipal El Patufet.