Castellano  |  Contacte

escola-aduls-t.png

Projectes

Imatge de projectes

Tast ofici-empresa

Aquest projecte s'ha encetat a l'Escola en col·laboració amb el Servei de Desenvolupament Econòmic Local de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. El projecte està destinat a facilitar a l’alumnat que prepara les proves d’accés a Grau Mitja i a Grau Superior el coneixement de l’activitat professional a què s’hi dirigeixen mitjançant aquests estudis. Aquesta presa de contacte amb l’activitat professional s’ha realitzat a través de la visita a vàries empreses. L’objectiu final és que l’alumnat tingui aquest contacte i pugui comptar amb més elements alhora de prendre la difícil decisió de determinar el seu futur professional.

Recull fotogràfic:

curs 2016-2017: https://goo.gl/photos/9wiskTvVL3sXrJKq7

curs 2015-2016:  https://goo.gl/photos/MnDtLGEsjMbmWdEw6

  

 

Els artistes a les escoles

Projecte engegat per l'ICE Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col•laboració amb l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. El seu objectiu principal és apropar l’art als centres educatius de Sant Quirze. L’objectiu principal del projecte ha estat introduir l’art plàstic a partir del coneixement d’un artista local, el qual entra en contacte directe amb l’escola.

Curs 2016-2017: https://issuu.com/oliverasqv/docs/artistes_2017

Curs 2015-2016: https://issuu.com/oliverasqv/docs/memoria_artistes_2016

Curs 2014-2015: https://issuu.com/oliverasqv/docs/memoria_artistes_2015

 

Per més informació:

 

https://sites.google.com/a/xtec.cat/artistes-centres-educatius/home

 

 

Full de ruta

L'Escola aplica el programa Full de ruta, subvencionat per la Diputació de Barcelona i projectat per l'Associació Fem Pedagogia. La finalitat del qual és promoure la carrera acadèmica i professional en centres de formació de persones adultes.
                                                  


Per a més informació:

Pàgines web: 

       www.diba.cat/web/educacio/orientacio/fullruta

 

        www.gpsamillorfutur.info/

Facebook:                www.facebook.com/fullderutadiba