Català  |  Contacte

escola-aduls-t.png

Home | Centres i etapes | Formació persones adultes | Centre municipal l'Olivera | Notícies | Oberta la matrícula per al trimestre de primavera del GES per antics alumnes

Enllaços d'interès

Imatge de l'escola d'adults

Oberta la matrícula per al trimestre de primavera del GES per antics alumnes

28/03/2011

Els estudiants que vulguin fer el trimestre de primavera d'aquest any 2011 poden matricular-se fins al dia 31 de març

És centre col·laborador de l'Institut Obert de Catalunya per a l'obtenció del graduat en educació secundària.
Per obtenir el graduat estudiant a distància a l'IOC es necessiten uns sis trimestres. Aquesta durada, però, no és exactament igual per tots els estudiants i va molt lligat al temps que li pugui dedicar cada persona.
Les matèries del graduat en educació secundària s'organitzen en tres àmbits: comunicació, científic i social. Dins de cada àmbit les matèries s'estructuren per mòduls trimestrals i progressius però independents.
L'alumnat antic que vulgui matricular-se pel trimestre de primavera d'aquest curs 2011, pot fer-ho fins al dia 31 de març de 2011.
Els estudiants nous que vulguin formalitzar la matrícula per al trimestre de la tardor de 2011 podran fer-ho del 4 al 9 de maig de 2011, o bé del 21 al 28 de juny i del 5 al 9 de setembre.
El preu per cursar fins a 4 mòduls per trimestre és de 12.50 euros, per 5 mòduls o més 20.60 euros. En el moment de la matriculació, les persones menors de 28 anys hauran d'abonar l'assegurança escolar obligatòria anual, de 1.12 euros.