Castellano  |  Contacte

escola-aduls-t.png

Home | Centres i etapes | Formació persones adultes | Centre municipal l'Olivera | Notícies | El programa Full de ruta es posa en marxa a l'Escola

El programa Full de ruta es posa en marxa a l'Escola

20/01/2016

"Full de Ruta" és un programa d’orientació acadèmica i professional que ofereix informació, assessorament, acompanyament i formació a l'alumnat dels cursos de preparació per a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i superior.

El programa està subvencionat per la Diputació de Barcelona i projectat per l'Associació Fem Pedagogia.

-       Els seus objectius són:


Que els i les participants en el programa aconsegueixin:


       Acabar amb èxit (aprovar) els estudis que estan cursant.


      Escollir uns nous estudis que els agradin, que se sentin capaços de dur a terme i que els permetin obtenir un títol oficial de qualificació professional.


       Matricular-se en els nous estudis que han escollit.


   Definir i posar en pràctica un pla d’acció (projecte educatiu i professional) enfocat a assolir els objectius anteriors.


-       Es treballa de forma individualitzada amb cada persona per a que defineixi un pla d’acció i enfoqui els seus pensaments, accions i emocions en el que pot fer avui per acostar-se al futur que desitja.


 


La primera activitat prevista és un taller adreçat als alumnes titulat "Després de la prova...què?", on es dóna orientació per poder prendre la millor  deciisó possible sobre què estudiar un cop realitzada la prova.El taller es realitzarà en el mes de febrer i el mes de març.