Català  |  Contacte

escola-aduls-t.png

Home | Centres i etapes | Formació persones adultes | Centre municipal l'Olivera | Notícies | Festa de cloenda del curs 2013-2014, fotos i resum.

Enllaços d'interès

Festa de cloenda del curs 2013-2014, fotos i resum.

07/07/2014

A finals del darrer mes l'Escola va celebrar la festa de cloenda del curs 2013-2014. L'acte va tenir lloc a l'entorn de la Masia de Can Barra i va aplegar més de 150 persones.

La cloenda es va iniciar enguany amb la lectura del pregó, duta a terme pel capità Nelson, que tot fent ús de metàfores marineres, va explicar-nos què és i què significa l'Escola per a molts.


El capità Nelson, però, va ser sobtosament interromput per una colla de personatges un xic estrafolaris, que tot buscant una cabra extraviada, ens van recordar l'obra que el grup "Més o menys teatre", dirigida per en Jordi Coder, està preparant per a l'inici de curs. L'acte al celler va cloure amb unes paraules de la Mercè Vallès, regidora de Cultura i Educació.


Un cop acabada aquesta part, i com és habitual, aquest va continuar amb la degustació de menges i àpats que els propis alumnes preparen a casa. Com també és habitual, aquests van ser d'allò més bons i van permetre a més d'un fer gala de les seves arts culinàries.


També per segon any consecutiu, vam gaudir de la banda de Rock "Boomerang", encarregada deposar música a l'acte. Encapçalats pel Francesc Vila, alumne de l'Escola, el grup van fer ballar aquells més animats fins ben entrada la nit.


La cloenda va comptar també amb l'assistència de la senyora Montserrat Mundi, alcaldessa del municipi, que va venir acompanyada de la Mercè Vallès, regidora de Cultura i Educació.


No podem deixar d'agrair a tots els alumnes i autoritats que hi van participar d'una forma o altre, així com els que hi van assistir, el seu esforç, dedicació i, sobretot, compromís amb l'Escola.


Va ser una festa de germanor, on vam poder recordar els bons moments del curs, però sense la col·laboració de l'alumnat no hagués estat possible. Per tot plegat, agrair-vos un cop més la confiança i el suport donat a l'Escola, una Escola feta entre tots i totes.


Si voleu veure les fotos de la festa de cloenda, seguiu aquest enllaç.