Castellano  |  Contacte

escola-aduls-t.png

Home | Centres i etapes | Formació persones adultes | Centre municipal l'Olivera | Notícies | Èxit de participació en el taller de sexualitat"Trenquem mites! La sexualitat com mai te l'han explicat"

Èxit de participació en el taller de sexualitat"Trenquem mites! La sexualitat com mai te l'han explicat"

04/05/2016

El passat 28 d'abril l'alumnat de l'Escola va participar en el taller se sexualitat "Trenquem mites! La sexualitat com mai te l'han explicat". Va ser un taller molt participatiu amb dinàmiques de grup, situacions de role-playing i sobretot es van trencar molt tòpics i mites.

El taller va estar conduit pel Daniel Valeriano, psicòleg especialitzat en sexologia clínica i salut sexual de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.


L'objectiu del taller va ser qüestionar-nos mites i posar-los en dubte per veure fins a quin punt son reals o no. A les principals conclusions que vam arribar van ser que la comunicació verbal i no verbal és una eina fonamental en les nostres relacions, que hem de poder expressar què ens agrada què no i com ens agrada que ens ho facin. També vam arribar a la conclusió que per poder gaudir del sexe és molt important l'autoconeixement. Vam veure les diferències en quant a la resposta sexual entre homes i dones i com poder-nos acoplar millor. Finalment ens vam ocupar de l'amor romàntic arribant a la conclusió que no tot s’hi val per amor per molt enamorats que puguem estar d'algú.


Podeu veure el recull fotogràfic en la nostra pàgina al Facebook:
 
www.facebook.com/CFAlOlivera