Castellano  |  Contacte

escola-aduls-t.png

Home | Centres i etapes | Formació persones adultes | Centre municipal l'Olivera | Notícies | L'Escola d'Adults Municipal participarà en la Setmana de l'Educació de Sant Quirze amb diferents activitats

L'Escola d'Adults Municipal participarà en la Setmana de l'Educació de Sant Quirze amb diferents activitats

24/03/2011

Durant la setmana del 4 al 8 d'abril l'escola organitza una sèrie d'activitats culturals: visita de la Sagrada Família, del barri gòtic, el museu Cosmocaixa i un tast culinari.

Durant el mes d'abril coincidint amb la setmana de l'educació el centre té prevista una sèrie d'activitats de caire cultural.

Per al dia 5 d'abril hi ha planificada una visita guiada a la basílica de la Sagrada Família. Aquesta visita consta d'un recorregut per les façanes i l'interior de la basílica així com del seu museu. Tota ella acompanyada amb les explicacions d'un guia de la pròpia basílica.

El 6 d'abril està previst un passeig pel barri gòtic de Barcelona. Es tracta d'un itinerari guiat destinat a descobrir i conèixer, sobretot, la història de la vida diària de la seva gent. El recorregut contempla punts d'interès com la catedral de Barcelona, l'entorn de Santa Maria del Mar, del de  Pi, el convent de Framenors entre altres.

El dia 7 d'abril s'ha organitzat una visita al museu Cosmocaixa. Es farà una visita general i a més s'aprofitarà per veure les exposicions temporals: "Dinosaures del desert del Gobi"  i "Recilatge". Aquest mateix dia a la tarda tindrà lloc un tast culinari de receptes que l'alumnat va escriure per la revista de cuina d'enguany i que ells en cuinaran.