Castellano  |  Contacte

escola-aduls-t.png

Home | Centres i etapes | Formació persones adultes | Centre municipal l'Olivera | Notícies | Matrícula Oberta per als cursos de Preparació per a la Prova d'Accés a Grau Mitjà i Superior

Matrícula Oberta per als cursos de Preparació per a la Prova d'Accés a Grau Mitjà i Superior

04/09/2014

L'Escola treballa enguany, com en anys passats, en una oferta formativa per a joves i adults adient per a aquells que porten un temps sense estudiar i volen accedir a un Grau Mitjà o bé a un grau Superior.

 


La vocació de l'Escola d'Adults l'Olivera és oferir una oferta formativa adaptada a les diferents necessitats que presenta l'alumnat, per això, en temps com els que ens han tocat viure, es fa més que necessari incidir en l'educació dels grups que més ho necessiten.

En aquesta línia, l'Escola treballa enguany, com en anys passats, en una oferta formativa per a joves i adults adient per a aquells que porten un temps sense estudiar i volen accedir a un Grau Mitjà o bé a un grau Superior. L'horari és de tarda-vespre, tot i que l'Escola compta amb un aula d'estudi oberta quasi tota la jornada.

Ja són molts els estudis que demostren que les persones amb millor qualificació accedeixen a llocs de treball millor remunerats, però sobretot amb més estabilitat laboral. Sense cap mena de dubte, l'accés a un dels Graus esmentats dóna més possibilitats per aconseguir aquests objectius.

Per això des de l'Escola volem animar a tots aquells que estigueu plantejant-vos una millora personal i professional a informar-vos sobre aquests cursos de preparació a la prova d'accés així com als graus que podreu fer en el futur. A l'Escola portem molts anys impartint aquests cursos i això permet, per exemple, que el curs passat, de mitjana,  un 77.5% dels presentats a la prova la superés. *

També us recordem que els alumnes d'aquests cursos de preparació per a les proves d'accés comten amb el suport  del programa "GPS a un futur millor", on reben assessorament acadèmic i professional a través de tallers en grup i  també sessions individuals.

El periode de matriculació d'aquests cursos és del 3 al 15 de setembre de 2014 (excepte el dia 12), a la mateixa escola. L'horari serà de 10 a 13h i de 16 a 19h.


Si vols  ampliar-ne la informació segueix els enllaços següents:
- Període de matriculació de l'alumnat nou
- Dinàmica dels cursos de preparació que us oferim
- Dates d'inici dels cursos


* pots veure tots els resultats de l'any passat aquí.